Uusittu merkki: 'Tuettu Veikkauksen tuotoilla'

13.10.2017

Yhdistys saa avustusta Veikkaukselta

Veikkaus on julkaissut kaikille avustuksen saajille yhteisen uuden ”Tuettu Veikkauksen tuotoilla” -merkin 3.10.2017

Sany ry on jo vuosia saanut RAY:ltä kohdennettua avustusta niin kurssitoimintaan kuin vertaistukitoimintaankin. RAY yhdistyi vuodenvaihteessa 16-17 Veikkauksen ja Toton kanssa.

Järjestöille suunnattu avustustoiminta säilyy ennallaan, vaikka avustuksia jakavan organisaation nimi vaihtuu STEA:ksi eli sosiaali-ja terveysjärjestöjen avustuskeskukseksi

STEA:n avustusten avulla järjestämme vuonna 2017 neljä kurssia, ylläpidämme vertaistukiverkostoa ja tukipuhelinta sekä toteutamme alueellisia tapahtumia eri puolilla Suomea.

Näet Veikkauksen logon sivun vasemmassa alalaidassa. RAY:n vanha logo poistuu käytöstä pikku hiljaa.