Sany ry on mukana Pieni ele keräyksissä - seuraaviin vaaleihin ilmoittudutaan nyt

21.1.2018

Yhdistyksemme jäseniä oli Presidentinvaaleissa mukana Pieni ele keräyksessä vajaassa 40 kunnassa. Kiitos kaikille vapaaehtoisille!

Nyt juuri on myös menossa ilmoittautuminen seuraaviin kolmen vaalin keräysputkeen: Yhdellä ilmoittautumisella maakuntavaalit (lokakuu 2018), eduskuntavaalit (huhtikuu 2019) ja EU-vaalit (touko/kesäkuu 2019). Ilmoittautuminen näihin tehdään, samalla kertaa, jo helmikuun 2018 loppuun mennessä.
Jos Sany ei vielä ole sinun kuntasi keräyksessä mukana, mutta haluaisit antaa oman vapaaehtoispanoksesi yhdistyksen hyväksi, niin  otathan yhteyttä Sany ry:n Pieni Ele yhteyshenkilö Irmeli Pihalaan irmeli.pihala@gmail.com tai puh. 040 512 8408
Irmeli kertoo mielellään lisää kuinka toimitaan, että saadaan Sany mukaan sinunkin kuntasi Pieni Ele keräykseen.