Vertaistukihenkilökoulutus 4.-5.11.2017

Aika: 4.-5.11.2017
Paikka: TURKU

KOULUTAMME VERTAISTUKIHENKILÖITÄ 4.-5.11.2017 Turussa

- ajankohta on muuttunut aiemmin ilmoitetusta!

Suomen Akustikusneurinoomayhdistys ry järjestää koulutuksen henkilöille, jotka haluavat toimia yhdistyksessä aktiivisina vertaistukihenkilöinä. Vertaisia tarvitaan toimimaan vapaaehtoisina tukihenkilöinä eri elämäntilanteissa olevien sairastuneiden ja/tai läheisten parissa.  

Koulutuksen käyneet tukihenkilöt toimivat aluevastaavina ja järjestävät omilla alueillaan ryhmätapaamisia kerran tai kaksi vuodessa. He voivat ottaa vastaan yksilöllisesti tukea tarvitsevia puhelimen tai sähköpostin välityksellä. Myös kurssityöhön tarvitaan näitä vertaisohjaajia.  

Yhdistys on kouluttanut vertaistukihenkilöitä jo aiemmin ja yhdistyksellä onkin aktiivinen tukihenkilöverkosto. Nyt on kuitenkin tarve laajentaa koulutettujen joukkoa, kun toimintamme on laajentunut. Erityisesti kaipaamme mukaan lisää työssäkäyviä tai perheellisiä henkilöitä.

Seuraavan koulutuksen ensimmäinen viikonloppu järjestetään Turussa 4.-5.11.2017. Kouluttajina toimivat psykologi, työnohjaaja Sari Hesselgren Turusta ja yhdistyksen puheenjohtaja, työnohjaaja Päivi Liippola Raisiosta sekä yhdistyksen vertaistukivastaava Kaija Lankinen Sipoosta. 

Kurssin toinen koulutusviikonloppu järjestetään Jyväskylässä vuoden 2018 alussa osallistujille parhaiten sopivana ajankohtana. 

Kurssille voidaan ottaa 12 henkilöä. Jos olet kiinnostunut ja halukas osallistumaan, ota yhteys mahdollisimman pian. 

Ilmoittautumiset ja lisätiedustelut:

Kaija Lankinen;  lankinenkai(at)gmail.com tai puh. 040 745 3933

Koulutus on osallistujille täysin maksuton ja myös matkat maksetaan.

Tervetuloa koulutukseen!

t. Kaija Lankinen