Keskustelufoorumi

« aihelistaan

tupakoinnin lopettaminen!?


 • nimimerkki

  sinivirta

  30.10.2016 klo 13:08
  elikkä oon nyt tässä jo yrittänyt lopettaa aika kauvan tupakoinnin. Oon koittanu kaikkia mahollisia nikotiinituotteita ja kaikkee, mutta mikään ei tunnu auttavan! onko kukaan koittanut lopettaa sähkötupakan avulla? Onko siitä ollut apua kellekkään?? Ja miten niissä kun on ne kaikki nesteet ja eri osat, eri vahvuset nesteet ja kaikki, onko se hirveen hankala vempele? katsoin ite netistä näitä: www.siu.fi tai www.paulsaar.com ?

  T: todella halukas lopettamaan!!

 • nimimerkki

  30 vuotta sitten lopettanut

  30.10.2016 klo 21:05
  Hyvä, että olet yrittänyt lopettaa tupakoinnin. Tupakoinnista kun ei seuraa yhtään mitään hyvää. Sen joutaa lopettaa. Kaikkein tehokkainta on päätöksen tekeminen, ei laastarit tai purkat tai sähkötupakat, vaan päätös, että nyt se loppu!
  Kaikkea hyvää sinulle. Toivon kovasti, että pääset irti tupakasta. Olen tukenasi ja kannustan sinua ajatuksissani.

 • nimimerkki

  Tupakkaa nuorena kokeillut

  31.10.2016 klo 12:35
  Oletko miettinyt miksi polttamisesta luopuminen on vaikeaa? Tulee mieleen, että vaikeutta aiheuttaa nikotiinista riippuvaisuus, mutta onko joku muu tekijä, joka luopumista vaikeuttaa? Esim tilanne, jossa otat savukkeen esille. Onko se sinulle palkitseva juttu? Löytyykö tilalle olla jotain muuta?Tarvit sinnikkyyttä ja päättäväisyyttä, jos tupakkahetket ovat päivän kohokohtia. Itse poltin nuorena kokeilumielessä, eikä ollut ehtinyt muodostua käyttäytymistapoja ko toiminnan tiimoille. Eli luopuminen oli erinomaisen helppoa.

 • nimimerkki

  Aija

  14.11.2016 klo 11:25
  Minun tupakanpolttoni jäi leikkauspöydälle. Akuleikkauksen jälkeen ei edes tehnyt mieli kokeilla,en myöskään halunnut laastaria tai muuta korvaushoitoa. Sen jälkeen ei ole tullut mieleenkään kokeilla uudelleen. Sain myös miehen lopettamaan samalla kertaa. Itse olin polttanut melkein 40 vuotta epäsäännöllisen säännöllisesti. Nyt ei haittaa, vaikka muut polttavat ympärillä, ei aiheuta ongelmia, eikä mielihalua. Kyllä olen ihmetellyt, miten helppoa se lopulta oli. Onnea sinulle yrityksessäsi!
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
tupakoinnin lopettaminen!?