Keskustelufoorumi

Hiljaista?

Toivoton

29.10.2016 klo 15:45
    Hei! Harvakseltaan kukaan tänne kirjoittelee. Luin kaikki vanhat keskustelut toivoen saavani niistä voimia ja toivoa. On joku matalapaine ja toivottomuus ottanut vallan. Jostain syystä olo on ollut huono ja huimaava jo jonkun aikaa. Olen siis leikattu ja seurannassa oleva, kun kaikkea ei saatu pois. Jäännöksessä havaittu hienoista kasvua, mutta se tuskin oireita selittää...tai niin ainakin haluan uskoa.
    Sitä niin haluaisi vanhan elämänsä jo takaisin, mutta se taitaa olla toiveajattelua.

• nimimerkki

Erilaisia vaiheita on ollut.

30.10.2016 klo 10:43
    Sama tilanne täällä. Leikkauksesta vuosia. On ollut hyvia ja helppoja jaksoja. Mutta myös vaikeita. Voimia vaativia nuo hankalammat vaiheet. Tuntuu, että toippumisessa on takapakkia. Tälläisen vaiheen aikana tuli myös kärsimätön olo. "Eikö tämä koskaan korjaannu?" Kummasti tuli helpompi vaihe ja muistellessa toipumisvuosia on kunto ja jaksaminen parempi kuin esim. vuosi sitten. Ja huomaa, että moni asia onnistuu paremmin, joskus jopa paremmin kuin ennen leikkausta. Sinulle voimia toivotan ja jaksamista. Samoin vanhan elämän palaamista. Jos kaikki ei palaa samanlaisena toivon voimia löytää uusia juttuja. Onko sinun seudulla aluetapaamisia? Joskus voi saada voimia ja rohkaisua, kun näkee kohtalotovereita ja kuulee heidän toipumiskertomuksia?

Liisa

31.10.2016 klo 10:54
    Hei, Ihmiset keskustelevat Facebookissa ryhmässä
    Akustikusneurinooma
    Akustikusneurinooma - vain jäsenille

Se keskustelumuoto on niin käteväksi havaittu. Kynnys on vain liittyä Facebookiin ja "sietää" sitä postitulvaa. Se on kuitenkin hallittavissa.

Että keskittyy pelkästään ryhmäkeskusteluihin esimerkiksi.

Hannele

31.10.2016 klo 11:09
    Hei, FB ryhmässä "vain jäsenille" on vilkasta keskustelua. Ryhmään sisälle pääsemiseen on ohjeet tuossa yleisessä ryhmässä "Akustikusneurinooma", joka on enemmänkin muodostunut yleisen tiedottamisen ryhmäksi. Ryhmän postitulvaa voi hillitä omalle aikajanalleen ottamalla pois kaikki seurannat ja käy ryhmässä vain silloin kun itse haluaa lukea ja keskustella.

• nimimerkki

Erilaisia vaiheita on ollut.

31.10.2016 klo 12:23
    FB:n akustikusneurinooman suljettu sivu on hyvä. Mutta se on hyvä niille, jotka sinne menee. Suosittelen, rohkeasti vain. Kyllä sen postitulvan kanssa pärjää. Siellä on monenlaisia mietteitä ja voi lukea kokemuksia ja rohkaisuja.
    Joskus miettii, että mistä saamme voimaa ja kärsivällisyyttä, jos toipuminen on hidasta ja takapakkeja tulee. Olen huomannut, että paistaa se aurinko risukasaankun, vaikka ei ihan aina siltä tunnukaan. Toivon sinulle nimimerkki "Hiljaista on" voimia ja kärsivällisyyttä. Ja uskomista helpommankin ajan koittavan.

Valonarka

19.1.2017 klo 20:38
    Ettei olisi hiljaista, niin synestesia ei vaikene.
    Oletteko saaneet tällaisen ihan häiriöksi leikkauksesta?

« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Hiljaista?