Lounais-Suomen Aluetapaaminen 27.8.2020. Ruissalon kuntoutuskeskus. Oli tilaa asettua väljästi pieniin ryhmiin keskustelemaan elämänlaadusta. 

Maisemat tarjosi Turun saaristo.

Keski-Suomen AN-sairastuneet ja läheiset luontoretkellä Äänekosken Kapeenkoskella 9/19. Sää suosi ja osallistujien mielestä retki oli hyvin antoisa ja innostava. Saatiin historiatietoa alueesta ja koettiin luontoelämyksiä, kun osin vaikeakulkuisillakin maastopoluilla kuljettiin toinen toista jeesaillen.

Aluetapaamisia 

pyritään taas käynnistämään kevään ja kesän tauon jälkeen. Ihan kaikilla alueilla tapaamista ei pystytä järjestämään. Katso oheisesta aluelistasta, miten on sinun alueellasi.

Koska koronavirus ei ole poistunut mihinkään, sen edellyttämät järjestelyt hoidetaan. Kokoontumiset järjestetään väljissä tiloissa ja vain omalle ryhmälle, käsien pesumahdollisuus on ja ruuhkatilanteita vältetään sopivalla ohjelmalla.   

Jokaisen on hyvä arvioida oma vointi niin, että ei osallistu, jos on vähänkään hengitystieoireita.  Peruutuksen voi aina tehdä viime tipassakin.

Näin turvaamme tapaamisen! On kuitenkin niin mukava taas nähdä ihan oikeita ihmisiä ja kuulla kuulumisia. Koko yhdistyksen yhteinen Vertaistapaaminen siirtyy vuoteen 2021.