Aluetapaamiset jatkuvat 2021

pyritään taas käynnistämään kevään ja kesän tauon jälkeen. Lähes kaikilla alueilla tavataan syys-marraskuussa. Oman alueesi tapahtuman löydät 'alueelliset tapaamiset' -sivulta. Tiedot päivittyvät viikolla 38.

Koska koronavirus edelleenkin aiheuttaa sairastumisia, toimitaan kaikki vastuullisesti.  Kokoontumispaikat pyritään valitsemaan niin, että tilaa on reilummin ja sitä on varattu omalle ryhmälle, jos suinkin mahdollista. Toivotaan, että mahdollisimman moni on jo saanut ne molemmat rokotukset.   

Jokaisen on hyvä arvioida oma vointi niin, että ei osallistu, jos on vähänkään flunssantyyppisiä oireita.  Peruutuksen voi aina tehdä viime tipassakin.

Pidetään tapahtumat turvallisina. On todella mukava taas nähdä ja kuulla tuttujen kuulumisia. Tervetuloa!

Lounais-Suomen Aluetapaaminen 27.8.2020. Ruissalon kuntoutuskeskus. Oli tilaa asettua väljästi pieniin ryhmiin keskustelemaan elämänlaadusta. 

Maisemat tarjosi Turun saaristo.

Keski-Suomen AN-sairastuneet ja läheiset luontoretkellä Äänekosken Kapeenkoskella 9/19. Sää suosi ja osallistujien mielestä retki oli hyvin antoisa ja innostava. Saatiin historiatietoa alueesta ja koettiin luontoelämyksiä, kun osin vaikeakulkuisillakin maastopoluilla kuljettiin toinen toista jeesaillen.