Haku alkusyksyn kursseille käynnissä

16.6.2024

Tänä vuonna järjestämme vielä Voimavarakurssin Ylöjärvellä ja Tietoa ja vertaistukea -kurssin Kuopiossa. Kurssit on suunnattu sekä AN- tai NF2-sairastuneille että heidän läheisilleen. 

Voimavarakurssi  

Ajankohta ja paikka: 12.-15.8.2024 Loma-ja kurssikeskus Koivupuisto, Ylöjärvi
Haku: 1.7.2024 mennessä

Kurssi on suunnattu sairastuneille, joiden sairastumisesta on jo aikaa ja joilla ei ole tarvetta perustiedolle sairaudesta. Ohjatun ryhmätoiminnan, liikunnan ja keskustelujen avulla osallistujilla on mahdollisuus etsiä olemassa olevia ja elämäntilanteeseensa sopivia voimavaratekijöitä. Kurssin työntekijöinä fysioterapeutti ja vertaisohjaajat.

Kurssit toteutetaan STEA:n rahoituksella ja ne ovat osallistujille maksuttomia. Ainoastaan matkat ovat omakustanteisia.

Hakulomakkeeseen tästä linkistä.

Lisätietoja: paivi.liippola@gmail.com

Olet sydämellisesti tervetullut!

Tietoa ja vertaistukea -kurssi

Ajankohta ja paikka: 2.-5.9.2024  Rauhalahti Spa, Kuopio
Haku: 29.7.2024 mennessä

Kurssi on tarkoitettu henkilöille, joilla on todettu akustikusneurinooma eivätkä he ole aiemmin olleet kurssilla tai joiden elämäntilanne on aiemman kurssin jälkeen muuttunut.

Kurssi tarjoaa tietoa sairaudesta, hoito- ja kuntoutusmenetelmistä sekä hyväksymisestä osaksi elämää. Ohjatuissa keskusteluryhmissä käsitellään asiaa vertaisen kanssa, arvioidaan sairastuneen/läheisen omaa, tuetaan ja annetaan vertaistukea. Ohjelmassa on myös liikuntaa ja/tai rentoutusta. Asiantuntijoina neurokirurgi tai audiologi, psykologi ja fysioterapeutti, lisäksi vertaisohjaajia.